Työkalut

Yleisimmät käytämämme työkalut:

PHP

PHP on monipuolinen www-palvelimilla käytettävä ohjelmointikieli johon valtaosa verkkosivuista perustuu. Meillä on yli 15 vuoden kokemus monipuolisesta kehitystyöstä sen avulla.

MySQL

MySQL on www-palvelimilla yleisesti käytetty monipuolinen tietokantaympäristö. PHP:n ja MySQL:n avulla on toteutettu lukuisia verkkosovelluksia ja palveluja.

MooTools, Javascript

MooTools on Javascript-kirjasto jonka avulla vaativienkin Javascript-sovellusten toteuttaminen verkkosivuille on helppoa ja nopeaa. Se on vakiona käytössä esim. Joomla-julkaisujärjestelmässä.

Laminas project
(entinen Zend Framework)

Laminas project on PHP-kirjasto joka tarjoaa monipuolisen ympäristön räätälöityjen verkkosovellusten toteuttamiseen. Se on käytössä esim. Magento-verkkokaupassa.

LAMP

Linux, Apache, MySQL ja PHP on todennäköisesti yleisin www-palvelimilta löytyvä yhdistelmä. Meiltä löytyy vuosien kokemus kyseisestä ympäristöstä joka helpottaa ja nopeuttaa kehitystyötä sekä tehokkaiden sovellusten rakentamista.

Drupal

Drupal on suosittu julkaisujärjestelmä perusverkkosivustojen toteutukseen ja myös vaativien verkkopalvelujen alustaksi. Se on PHP/MySQL-pohjalle tehty avoimen lähdekoodin ohjelmisto jolloin sen muokkaaminen tarpeita vastaavaksi on mahdollista.
Lisätietoja Drupal-julkaisujärjestelmästä.

Wordpress

WordPress yksi maailman käytetyimmistä avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmistä. Se on alunperin ollut suosittu blogialusta, mutta soveltuu myös erilaisten verkkosivustojen pohjaksi.
Lisätietoja Wordpress-julkaisujärjestelmästä

CMS Made Simple

CMS Made Simple on avoimen lähdekoodin monipuolinen, kevyt ja helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä joka muokattavuutensa puolesta soveltuu moneen käyttötarkoitukseen.
Lisätietoja CMS Made Simple julkaisujärjestelmästä

Magento

Magento on ehkä monipuolisin tarjolla oleva verkkokauppaohjelmisto. Siihen löytyy monipuolisesti valmiita työkaluja ja sitä kehitetään aktiivisesti.
Lisätietoja Magento-verkkokaupasta

CMS Made Simple Drupal julkaisujärjestelmä Magento eCommerce

 

Zend Framework PHP MySQL Mootools