Verkkokaupat

Verkkokauppa on tehokas tapa kasvattaa tuotteen tai palvelun asiakasryhmää maantieteellisistä rajoista riippumatta. Verkkokauppa voidaan toteuttaa siihen erikseen tarkoitetulla ohjelmistolla tai liittämällä se osaksi yrityksen muuta julkaisujärjestelmällä toteutettua nettisivustoa.

Asiakaskokemus

Tutkimukset osoittavat että suurin osa asiakkaista on valmiita maksamaan palvelusta enemmän jos he kokevat saavansa palvelua joka ylittää heidän odotuksensa. Asiakaskokemus on siis asia johon panostaminen kasvattaa myös kassavirtaa.  Asiakaskokemuksen parantamiseen on paljon erilaisia keinoja esim. yksityiskohtaisen tuotetiedon tarjoaminen, kaupan personointi, asiakasarviot, hakuominaisuudet, toivelistat jne. Autamme sinua löytämään ja toteuttamaan juuri sinun verkkokauppaasi sopivat ratkaisut. 

Ulkoasu ja käyttöliittymä

Valmiit verkkokauppaohjelmat voivat näyttää tylsiltä, hukkua helposti massaan, eivätkä ne välttämättä tuo tuotteitasi parhaiten esille. Räätälöimme verkkokaupan ulkoasun sopimaan saumattomasti yhteen yrityksesi muun visuaalisen ilmeen kanssa. Viimeistelty ulkoasu ja juuri oikein mietitty käyttöliittymä helpottavat ja nopeuttavat ostopäätöksen tekemistä.

Maksu- ja toimitustavat

Monipuoliset ja toimivat maksu- ja toimitustavat ovat verkkokaupan elinehto. Saat kauppaasi kauttamme kaikki tarvittavat maksutavat: suomalaiset verkkopankit, luottokorttimaksut, PayPal jne. sekä monipuoliset toimitustapavalikoimat.  Hoidamme tarvittaessa myös integroinnit eri logistiikkapalveluihin, esim. Matkahuollon järjestelmään, jonka avulla toimipaikkahaku onnistuu suoraan kaupassasi tai vaikka UPS järjestelmään, jolloin toimitusmaksujen hakeminen UPS:n palvelusta onnistuu reaaliajassa.

Integroinnit taustajärjestelmiin

Rakennamme tarvittaessa integraatiot yrityksen taustajärjestelmiin (tilausjärjestelmät / varastonhallinta) päivittäisten rutiinien automatisoimiseksi ja nopeuttamiseksi. 

Verkkokaupan integrointi

Toteutustavat

Toteutustavan valintaan vaikuttaa verkkokaupalta halutut ominaisuudet ja kaupan laajuus.

Jos haluat mahdollisimman yksinkertaisen tavan myydä netin kautta muutamaa tuotetta, erillinen verkkokauppaohjelmisto kuten Magento voi olla liian raskas ja ylimitoitettu tarpeisiisi. Tällöin paras ratkaisu on tehdä nettisivustot julkaisujärjestelmällä (esim. Drupal , WordPress tai CMS Made Simple) ja asentaa siihen tarvittavat kauppamoduulit (esim. Drupal Commerce / WooCommerce). Tämä on myös paras ratkaisu silloin kun haluat verkkokauppasi toimivan saumattomasti osana nettisivustoasi. Joissain tapauksessa verkkokaupaksi riittää pelkkä lomake jossa halutut tuotteet tilataan, eikä erillistä verkkokauppasovellusta tarvita lainkaan.

Jos taas haluat panostaa verkkomyyntiin enemmän tai sinulla on laaja valikoima eri tyyppisiä tuotteita, voi erillinen verkkokauppaohjelmisto olla paras valinta (esim. Magento). Se tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tuotteiden sekä tilausten käsittelyyn ja nopeuttaa näin jokapäiväisiä kaupan pyörittämiseen kuuluvia rutiinitöitä. Lisäksi käytössäsi ovat monipuoliset työkalut tarjouskampanjoiden tekemiseen (esim. alennuskoodit, tuotepakettialennukset jne.) sekä mahdollisuus monipuoliseen hinnoitteluun.

Ota yhteyttä