CMS Made Simple

CMS Made Simple on helppokäyttöinen ja kevyt mutta tehokas työkalu www-sivujen päivittämiseen. Se on PHP/MySQL-pohjainen avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä johon löytyy lukuisia lisäosia. CMS Made Simple on myös hyvä työkalu hakukoneystävällisten sekä yksilöllisten verkkosivujen luonnissa.

Vuosien varrella olemme rakentaneet lukuisia sivustoja CMS Made Simple -julkaisujärjestelmien pohjalle ja toteuttaneet asiakaskohtaisia ulkoasuja. Meiltä löytyy paljon kokemusta eri lisäosien käytöstä esim. kevyen verkkokaupan lisäämiseksi sivustolle.

Jos etsit kevyttä ja helppokäyttöistä työkalua sivujesi päivittämiseen voi CMS Made Simple olla siihen oikea vaihtoehto.

Jos sinulla on jo CMS Made Simple -pohjainen sivusto ja tarvitset apua sen päivityksessä, kehitystyössä tai uuden ulkoasun luomisessa ole yhteydessä meihin.

CMS Made Simple päivitys

Tarvitsetteko apua järjestelmän tietoturvapäivityksissä?

Jokainen järjestelmä vaatii joskus päivittämistä tietoturvan tai serverin muutoksien vuoksi. Päivittäminen saattaa myös korjata esim. selaimien käytettävyysongelmia hallinnan puolella. Joissain tapauksissa palvelimella tapahtuneet muutokset kuten PHP versionpäivitys saattaa vaatia uusimman version julkaisujärjestelmästä. Yleensä julkaisujärjestelmän päivitys ei vaikuta sivujen sisältöön vaikka taustalla oleva järjestelmä muuttuisi. Kun järjestelmää päivittää voi samalla harkita ulkoasun muutoksia varsinkin siirryttäessä v 2.x versioon jolloin ulkoasuun vaikuttaviin templaatteihin joutuu tekemään muutoksia.

Jos tarvitsette apua järjestelmän päivityksessä tai kehittämisessä olkaa rohkeasti yhteydessä.

CMS Made Simple ulkoasu ja teemat

Yksi CMS Made Simplen parhaista ominaisuuksista on sen ulkoasuun liittyvät työkalut. Osaavissa käsissä ne mahdollistavat hyvin vapaat kädet ulkoasun luontiin melko rajoituksetta. Niiden avulla voi luoda yksillöllisen templaatin kohtuullisen pienellä vaivalla esimerkiksi graafikon luomasta ulkoasusta. Ulkoasuja tai teemoja voi olla käytössä myös useampia samalla sivustolla jolloin voi valita halutun teeman sivuston eri osa-alueelle.

Jos tarvitsette apua yksilöllisen ulkoasun luonnissa tai muutoksissa CMS Made Simple järjestelmään, olkaa rohkeasti yhteydessä.

Ota yhteyttä