WWW-sivut, verkkosivut, nettisivut, kotisivut

Lähes kuka tahansa voi pystyttää nettisivut käden käänteessä – netti on pullollaan palveluja joiden kautta se onnistuu. Webhotellin tilattua voi muutamalla klikkauksella asentaa julkaisujärjestelmän, johon saa melkein yhtä helposti haluamansa ulkoasun. Yrityksen logon ja yhteystietojen syötön jälkeen sivusto onkin jo melkein valmis julkaistavaksi.

Tällä tavoin rakennetut sivustot saattavat riittää monille alkuun. Usein eteen voi tulla kuitenkin haasteita: käytettävyys on hankalaa, ulkoasu ei ole mieleinen, sivustolta puuttuu tärkeitä ominaisuuksia, eivätkä sivut nouse hakukoneissa riittävän hyvin esille. Joskus ne toimivat tuskastuttavan hitaasti, tai eivät toimi kunnolla mobiilissa. Palautelomakkeen viestit eivät jostain kumman syystä tule perille. Yksittäisen plugarin päivittäminen saattaa pahimmassa tapauksessa rikkoo koko sivuston.

Kun tarvitsette kokenutta yhteistyökumppania, me voimme auttaa. Tarjoamme räätälöityjä ja taidolla rakennettuja verkkopalveluja, jotka vahvistavat yrityksesi uskottavuutta ja auttavat sinua kääntämään verkon mahdollisuudet voitoiksi.

Responsiiviset nettisivut

Taustatyö ja sivuston suunnittelu

Suunnittelemme verkkosivut asiakaskohtaisesti ja yksilöllisesti. Autamme käyttöliittymän, ulkoasun, sisällön ja rakenteen suunnittelussa. Toteutamme ulkoasun olemassa olevan graafisen materiaalin pohjalta ja tarvittaessa yhdessä asiakkaan graafisen suunnittelijan, mainostoimiston tai muun yhteistyökumppanin kanssa.

Tekninen toteutus

Sivuston toteutustapa riippuu sivuston sisällöstä. Jos sisältöä on hyvin vähän esim. pelkät yhteystiedot, nettisivut voidaan toteuttaa perinteisesti erillisinä HTML-sivuina. Useimmiten sivustot kannattaa kuitenkin tehdä julkaisujärjestelmän (CMS) pohjalle, varsinkin jos sivuja on enemmän jolloin päivittäminen on huomattavasti helpompaa. Käytämme pääsääntöisesti avoimen koodin ohjelmia kuten Drupal, WordPress tai CMSMS. Ne ovat monipuolisia, käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita työkaluja, joihin löytyy valmiina lukuisia laajennoksia ja lisäosia.

Mobiiliystävällisyys, responsiivisuus

Mobiilikäyttäjien osuus verkkosivuilla on kasvanut viime aikoina räjähdysmäisesti. Jo yli puolet käyttäjistä selaa nettisivuja mobiililaitteella. Nettisivustojen mobiiliystävällisyys täytyy ottaa huomioon toteutusvaiheessa, hyvänä vaihtoehtona on tehdä sivuista ns. responsiiviset jolloin ne skaalautuvat automaattisesti oikeaan kokoon käyttäjän päätelaitteen mukaan. Myös erillisten mobiilisivujen teko on mahdollista mutta useimmiten on paljon järkevämpää ja kustannustehokkaampaa toteuttaa yhdet sivut jotka palvelevat kaikkia käyttäjiä.

Räätälöidyt ominaisuudet ja laajennettavuus

Käyttämiimme julkaisujärjestelmiin on saatavissa valmiina tuhansia erilaisia lisäosia joiden avulla sivustolle on helposti saatavissa hyvin monipuolisia ominaisuuksia. Jos valmiista moduuleista ei löydy sopivaa, toteutamme tarvittaessa myös täysin räätälöityjä moduuleita. Käyttämämme julkaisujärjestelmät ovat myös hyvin skaalautuvia, jolloin yritystoiminnan laajentuessa / muuttuessa esiin tulevat tarpeet on näppärästi toteutettavissa ilman alustan vaihtoa.

Verkkotunnukset ja webhotellit

Autamme verkkotunnusten valinnassa, rekisteröinnissä sekä niiden hallinnassa. Tarvittaessa hoidamme webhotellien tilaukset, muutokset ja siirrot sekä muut käytännön asiat puolestasi. Myös laajemmat pilvipalvelut ovat meille tuttuja esim. isompien verkkokauppojen yhteydessä.

Hakukoneoptimointi ja -markkinointi

Pyrimme aina löytämään hakukone- ja käyttäjäystävällisen toteutustavan. Opastamme asiakkaitamme miten luoda hakukoneystävällistä sisältöä sivuja päivitettäessä. Lue lisää hakukoneoptimoinnista.

Sisällön päivitys ja tekninen tuki

Sisällön päivitys on tärkeä osa kokonaisuutta ja ylläpidon määrä riippuu paljon sivuston toteutuksesta, sisällöstä ja tiedon luonteesta. Julkaisujärjestelmän avulla voit halutessasi itse hoitaa tarpeelliset päivitykset sivustolla ja tarvittaessa ajastaa niitä valmiiksi etukäteen. Autamme tarvittaessa sivujen päivityksessä sekä annamme niiden kehittämiseen ajatuksia.

Järjestelmä- & tietoturvapäivitykset

Hoidamme puolestasi nettisivujen pohjana toimivien julkaisujärjestelmien ohjelmistopäivitykset ja pidämme huolen että käytössäsi on aina viimeisimmät ja tietoturvalliset ohjelmistoversiot.

 

Ota yhteyttä