WWW-sivut, verkkosivut, nettisivut, kotisivut

Lähes kuka tahansa voi pystyttää nettisivut käden käänteessä - netti on pullollaan palveluja joiden kautta se onnistuu. Tällä tavoin rakennetut sivustot eivät aina kuitenkaan riitä: käytettävyys on hankalaa, ulkoasu ei ole mieleisesi, sivustolta puuttuu ominaisuuksia eivätkä ne nouse hakukoneissa hyvin esille, joskus ne toimivat hitaasti, tai eivät toimi kunnolla mobiilissa... Tarjoamme räätälöityjä ja taidolla rakennettuja verkkopalveluja, jotka vahvistavat yrityksesi uskottavuutta ja auttavat sinua kääntämään verkon mahdollisuudet voitoiksi.

Taustatyö ja sivuston suunnittelu

Suunnittelemme verkkosivut asiakaskohtaisesti ja yksilöidysti. Autamme käyttöliittymän, ulkoasun, sisällön ja rakenteen suunnittelussa. Toteutamme ulkoasun olemassa olevan graafisen materiaalin pohjalta ja tarvittaessa yhdessä asiakkaan graafisen suunnittelijan, mainostoimiston tai muun yhteistyökumppanin kanssa.

Tekninen toteutus

Sivuston toteutustapa riippuu sivuston sisällöstä. Jos sisältöä on hyvin vähän esim. pelkät yhteystiedot, nettisivut voidaan toteuttaa perinteisesti erillisinä HTML-sivuina. Useimmiten sivustot kannattaa kuitenkin tehdä julkaisujärjestelmän pohjalle varsinkin jos sivuja on enemmän jolloin päivittäminen on huomattavasti helpompaa. Käytämme pääsääntöisesti avoimen koodin ohjelmia kuten Drupal tai CMSMS. Ne ovat monipuolisia, käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita työvälineitä, joihin löytyy valmiina lukuisia laajennoksia ja moduuleita.

Mobiiliystävällisyys, responsiivisuus

Mobiilikäyttäjien osuus verkkosivuilla on kasvanut viime aikoina räjähdysmäisesti. Jo yli puolet käyttäjistä selaa nettisivuja mobiililaitteella. Nettisivustojen mobiiliystävällisyys täytyy ottaa huomioon toteutusvaiheessa, hyvänä vaihtoehtona on tehdä sivuista ns. responsiiviset jolloin ne skaalautuvat automaattisesti oikeaan kokoon käyttäjän päätelaitteen mukaan. Myös erillisten mobiilisivujen teko on mahdollista mutta useimmiten on paljon järkevämpää ja kustannustehokkaampaa toteuttaa yhdet sivut jotka palvelevat kaikkia käyttäjiä.

Räätälöidyt ominaisuudet ja laajennettavuus

Käyttämiimme julkaisujärjestelmiin on saatavissa valmiina tuhansia erilaisia lisäosia joiden avulla sivustolle on helposti saatavissa hyvin monipuolisia ominaisuuksia. Jos valmiista moduuleista ei löydy sopivaa, toteutamme tarvittaessa myös täysin räätälöityjä moduuleita. Käyttämämme julkaisujärjestelmät ovat myös hyvin skaalautuvia, jolloin yritystoiminnan laajentuessa / muuttuessa esiin tulevat tarpeet on näppärästi toteutettavissa.

Verkkotunnukset ja webhotellit

Autamme verkkotunnusten valinnassa, rekisteröinnissä sekä niiden hallinnassa. Tarvittaessa hoidamme webhotellien tilaukset, muutokset ja siirrot sekä muut käytännön asiat puolestasi. 

Hakukoneoptimointi ja -markkinointi

Pyrimme aina löytämään hakukone- ja käyttäjäystävällisen toteutustavan. Opastamme asiakkaitamme miten luoda hakukoneystävällistä sisältöä sivuja päivitettäessä. Lue lisää hakukoneoptimoinnista.

Sisällön päivitys ja tekninen tuki

Sisällön päivitys on tärkeä osa kokonaisuutta ja ylläpidon määrä riippuu paljon sivuston toteutuksesta, sisällöstä ja tiedon luonteesta. Julkaiskujärjestelmän avulla voit halutessasi itse hoitaa tarpeelliset päivitykset sivustolla ja tarvittaessa ajastaa niitä valmiiksi etukäteen. Autamme tarvittaessa sivujen päivityksessä sekä annamme niiden kehittämiseen ajatuksia.

Järjestelmä- & tietoturvapäivitykset

Hoidamme puolestasi nettisivujen pohjana toimivien julkaisujärjestelmien ohjelmistopäivitykset ja pidämme huolen että käytössäsi on aina viimeisimmät ja tietoturvalliset ohjelmistoversiot.

 

 

Pyydä tarjous sivuston uudistamisesta

Onko sinulla uusi yritys / liikeidea jolle tarvitaan verkkonäkyvyyttä?
Pyydä tarjous uuden verkkosivuston toteutuksesta

Esimerkkejä nettisivuille tekemistämme "räätälöinneistä"

Sähköpostien automaattinen keräys

lähtötilanne / ongelma:
Asiakkaalla oli postitusohjelma jolla lähetettiin uutiskirjeet asiakkaille pari kertaa kuukaudessa. Asiakkaalla oli myös nettisivut joiden kautta tuli yhteydenottoja potentiaalisilta uusilta loppuasiakkailta. Näiden asiakkaiden tiedot jäivät hyödyntämättä jälkimarkkinoinnissa.

ratkaisu:
Rakensimme integroinnin postitusohjelman ja nettisivujen välille, siten että kaikki nettisivujen kautta saadut sähköpostit saatiin siirrettyä automaattisesti postitusohjelmaan (jos asiakas oli antanut luvan) Tällä tavalla saatiin satoja uusia kontakteja helposti uutiskirjeen piiriin.

 

Vanhan sivuston päivitys

lähtötilanne / ongelma:
Asiakkaalla oli yli 10 vuotta vanha nettisivusto, jonka pohjana ollut alusta oli tullut ns. tiensä päähän ja sen tietoturva ei ollut enää ajantasalla. Sivustolla oli tuhansia erillisiä sivuja ja kymmeniä tuhansia kuvia sekä tuhansia käyttäjätilejä. Siirtyminen uuteen järjestelmään oli pakollista mutta samalla vanhaa sisältöä ei haluttu menettää, sen siirtäminen käsin kopioimalla olisi vaatinut valtavan työmäärän.

ratkaisu:
Rakensimme asiakkaalle räätälöidyn työkalun jonka avulla sisällön siirto uuteen, ajantasaiseen julkaisujärjestelmään saatiin automatisoitua. Kaikki sisältö kuvineen & videoineen saatiin säilytettyä ja myös kaikki käyttäjätilit tietoineen voitiin siirtää helposti uuteen järjestelmään ilman pitkiä käyttökatkoja.

Nettisivun päivitys sähköpostilla

lähtötilanne / ongelma:
Asiakasyrityksellä oli tarve raportoida isoista yleisötapahtumista reaaliajassa. Kuvien/videoiden siirtäminen puhelimesta ensin tietokoneelle, ja tietojen päivittäminen nettisivuille tietokoneen avulla oli liian hidasta ja työlästä tienpäällä.

ratkaisu:
Rakensimme verkkosivujen yhteyteen päivitystyökalun jolla kuvien / tekstien / videoiden lisäys nettisivuille onnistui suoraan puhelimesta sähköpostia lähettämällä. Asiakas sai julkaistua lähes reaaliaikaista sisältöä nettisivuillaan helposti parilla klikkauksella.