Palvelut

WWW-sivut, verkkosivut, nettisivut, julkaisujärjestelmät

Toteutamme yksilölliset verkkosivut tarpeidesi mukaisesti. Kartoitamme yhdessä nykytilanteen ja tavoitteet, etsimme sopivat työkalut ja toteutamme kaiken alusta loppuun aina verkkotunnusten varauksesta, sivuston julkaisuun, ylläpitoon sekä asiakastukeen.

tärkeimmät ominaisuudet


Lue lisää

Verkkokaupat

Verkkokaupan kasvu on ollut viimeisen 10 vuoden aikana voimakkaampaa kuin perinteisten kivijalkakauppojen. Toteutamme räätälöityjä verkkokauppoja siihen tarkoitetulla, omalla ohjelmistolla tai osana nettisivustoa/julkaisujärjestelmää lisämodulien avulla.

tärkeimmät ominaisuudet

Lue lisää

Räätälöidyt www-toteutukset

Tarjoamme asiakkaillemme lukuisia verkossa toimivia, liiketoimintaa tehostavia palveluja, mm. ilmoittaumis-, varaus-, kysely- ja raportointijärjestelmiä, Google Maps integrointeja.

Lue lisää

Hakukoneoptimointi

Hyvä näkyvyys hakukoneissa on tärkeä osa markkinointia. Hyvän hakukonenäkyvyyden saavuttaminen on usean palasen summa joka vaatii muutakin kuin pelkkien hakusanojen lisäämistä sivuille. Meille hakukoneoptimointi on jokapäiväinen osa sivuston kehittämistä joten seuraamme tarkasti siihen liittyviä muutoksia.

Lue lisää

Verkkotunnukset, webhotellit ja palvelimet

Autamme verkkotunnusten valinnassa, rekisteröinnissä sekä niiden hallinnassa. Tarvittaessa hoidamme webhotellien tilaukset, muutokset ja siirrot sekä muut käytännön asiat puolestasi.

Uutiskirjeet ja postituslistat

Uutiskirje on tehokas tapa pitää säännöllistä yhteyttä asiakkaisiin, markkinoida tuotteita tai tiedottaa asioita. Tarjoamme asiakkaillemme uutiskirjeen lähetykseen tarvittavat työkalut, ylläpidon sekä opastuksen.