Kotisivut, www-sivut, verkkosivut

Toimivat WWW-sivut luovat perustan sähköiselle viestinnälle. Hyvin rakennettu sivusto tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa viestinnän tarpeita monipuolisesti sekä toiminnan laajentuessa kehittää sivuston sisältöä ja ominaisuuksia.

Sivuston suunnittelu

Suunnittelemme verkkosivut asiakaskohtaisesti ja yksilöidysti. Autamme käyttöliittymän, ulkoasun, sisällön ja rakenteen suunnittelussa. Toteutamme ulkoasun olemassa olevan graafisen materiaalin pohjalta ja tarvittaessa yhdessä asiakkaan graafisen suunnittelijan, mainostoimiston tai muun yhteistyökumppanin kanssa.

Toteutus

Sivuston toteutustapa riippuu sivuston sisällöstä. Jos sisältöä on hyvin vähän esim. pelkät yhteystiedot, nettisivut voidaan toteuttaa perinteisesti erillisinä HTML-sivuina. Laajemmat sekä usein päivitystä vaativat sivustot kannattaa tehdä julkaisujärjestelmän pohjalle. Pyrimme aina löytämään hakukone- ja käyttäjäystävällisen toteutustavan.

Autamme myös verkkotunnusten valinnassa, rekisteröinnissä sekä niiden hallinnassa. Tarvittaessa hoidamme webhotellien tilaukset, muutokset ja siirrot sekä muut käytännön asiat.

Päivitys ja tekninen tuki

Sivuston päivitys on tärkeä osa kokonaisuutta ja ylläpidon määrä riippuu paljon sivuston toteutuksesta, sisällöstä ja tiedon luonteesta. Julkaisjujärjestelmän avulla asiakas pystyy halutessaan itse hoitamaan tarpeelliset päivitykset sivustolla.

Autamme tarvittaessa sivujen päivityksessä sekä annamme niiden kehittämiseen ajatuksia.

Mobiilisivut

Kun mobiililaitteet ovat yleistyneet on verkkosivujen käyttötarkoitus myös laajentunut. Samat verkkosivut voivat palvella myös mobiilikäyttäjiä kunhan se otetaan huomioon sivujen toteutuksessa. Sisällöstä voi myös tehdä erillisen mobiiliversion jos halutaan erilaista sisältöä mobiilikäyttäjille.

Hakukoneoptimointi

Täältä löydät lisätietoa hakukoneoptimoinnista.