Verkkokaupat

Verkkokauppa on erittäin kustannustehokas tapa kasvattaa tuotteen tai palvelun kohderyhmää maantieteellisistä rajoista riippumatta. Verkkokauppa voidaan toteuttaa siihen erikseen tarkoitetulla ohjelmistolla tai liittämällä se osaksi yrityksen julkaisujärjestelmällä toteutettua nettisivustoa.

Verkkokauppavaihtoehdot

Toteutustavan valintaan vaikuttaa verkkokaupalta halutut ominaisuudet ja kaupan laajuus.
Jos haluat mahdollisimman yksinkertaisen tavan myydä netin kautta muutamaa tuotetta, erillinen verkkokauppaohjelmisto voi olla liian raskas ja ylimitoitettu tarpeisiisi. Tällöin paras ratkaisu on tehdä nettisivustot julkaisujärjestelmällä (esim. Drupal tai CMS Made Simple) ja asentaa siihen tarvittavat kauppamoduulit (esim. Ubercart). Joissain tapauksessa verkkokaupaksi riittää pelkkä lomake jossa halutut tuotteet tilataan, eikä erillistä verkkokauppasovellusta tarvita lainkaan.

Jos taas haluat panostaa verkkomyyntiin enemmän tai sinulla on laaja valikoima erityyppisiä tuotteita on erillinen verkkokauppaohjelmisto usein paras valinta (esim. Magento). Se tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tuotteiden ja tilausten käsittelyyn ja nopeuttaa näin jokapäiväisiä kaupan pyörittämiseen kuuluvia rutiinitöitä. Lisäksi käytössäsi ovat monipuoliset työkalut tarjouskampanjoiden tekemiseen (esim. alennukoodit, tuotepakettialennukset jne.) sekä mahdollisuus monipuoliseen hinnoitteluun.

Ulkoasu, maksutavat

Räätälöimme verkkokaupan ulkoasun yrityksen ilmeeseen sopivaksi. Toteutamme myös kaikki tarvittavat maksutavat: suomalaiset verkkopankit, luottokorttimaksut, PayPal jne.

Kysy rohkeasti lisätietoja. Autamme valitsemaan juuri sinun yrityksellesi sopivan ja oikein mitoitetun verkkokaupparatkaisun.