Julkaisujärjestelmä, Sisällönhallintajärjestelmä, CMS

Julkaisujärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden sivujen monipuoliseen ja helppoon päivittämiseen nettiselaimen avulla ajasta ja paikasta riippumatta. Voit muokata sivujen sisältöä, valikkoja, linkkejä, uutisia, linkkittää tiedostoihin, lisätä hakusanoja jne. Julkaisujärjestelmä on oikea vaihtoehto paljon päivitystä vaativilla sivuilla.

Yksilöllinen ulkoasu

Räätälöimme jokaisen tekemämme sivuston ulkoasun asiakaskohtaisesti. Näin niistä tulee yksilölliset ja ne ovat yhdenmukaiset asiakkaan muun graafisen ilmeen kanssa.

Toiminnallisuus

Kun sivusto ja sen ominaisuudet toteutetaan asiakaskohtaisesti on niiden päivittäminen helppoa ja toiminnallisuus vastaa tarpeita. Olemme rakentaneet asiakaskohtaisia toiminnallisuuksia esim. jälleenmyyjien, tuotteiden, asiakasreferenssien ym. päivitykseen.

Koulutus ja tekninen tuki

Koulutamme järjestelmän käyttöön sekä tuemme ongelmatilanteissa ja tulevaisuuden kehitystarpeissa.

Ohjelmistot

Käytämme pääsääntöisesti avoimen koodin ohjelmia kuten Drupal tai CMSMS. Ne ovat monipuolisia, käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita työvälineitä, joihin löytyy valmiina tuhansia laajennoksia ja moduuleita. Olemme tehneet asiakkaillemme myös Joomla pohjaisten sivustojen kehitystä.